Styrelsemöte 2009-10-29

Styrelseprotokoll HSK Skid och Friidrott 2009-10-29 kl.1800 Plats: Motionscentrum

Närvarande: Lars-Göran Johansson, Mikael Johnsson, Lars Sävström, Stefan Nilsson, Christer Jarefalk

Frånvarande: Peter Kraft, Anders Olofsson

1. Ordförande Christer Jarefalk hälsade all välkomna och förklarade mötet öppnat.

2. Den förslagna dagordningen godkändes

3. Föregående protokoll från 16 september 2009 godkändes och lades till     handlingarna.

4. Motionscentrum: Belysning vidfotbollsplanen är installerat för att möjliggöra          träning på kvällstid bl. a för barn- och ungdomsträning.

Den inre städningen av motionscentrum fungerar inte bra.

Om skidspår ska kunna dras till Surahammar, krävs ett omfattande gallringsarbete och restaurering av broar.

Spårmaskin är inköpt till priset av 9.000 kronor

Restaurering av motionscentrum, väggarna i omklädningsrummen ska målas snarast.

5.Ungdomsträningen har kommit igång med mellan 6-10 deltagare. Förslag har                inkommit om att köpa in träningsoveraller till dessa deltagare. Provartiklar har visats i        motionscentrum.

6. Ekonomi, kassören Lars-Göran låter meddela att hans dator har havererat. Datorn är lagad men programvara är borta. Ekonomiska läget för klubben meddelas tisdag 17 november 2009 då styrelsen har ett nytt möte.

7. Övriga frågor, elljusspåret har trasiga lampor detta kommer att åtgärdas.

Styrelsen beslutade att köpa in en ny personvåg, Mikael Johansson fick uppdraget.

Styrelsen diskuterade och beslutade att Pokaljakten för ungdom ska genomföras i vinter, med reservation för snö tillgången.

Styrelsen diskuterade och beslutade att elljusspåret behöver bättras på, Stefan Nilsson fick uppdraget att ta kontakt med chefen för Park- och Fastighet på  Hallstahammars kommun.

Julfest den 27 november vid Motionscentrum, anslag har varit uppsatt på anslagstavlan, styrelsen beslutade att ta ut en kostnad om 100 kronor per person.

8. Rapporter, den 12 november får klubben besök av Västerås klubbar det kommer ca. 30 ungdomar för att träna med klubbens ungdomar. Anders Olofsson och Simon Palmblad är tränare för dem alla denna dag

9. Avslutning ordförande tackade alla deltagare för visat intresse och avslutade kvällens möte

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Postadress:
Hallstahammars SK SOFK - Skidor